Ayvacık 21 Eylül İlkokulu

Vizyon: Türk Toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışıyla; evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranarak, başarının ekip çalışmasıyla elde edildiği teşvik ve ödülle arttığı bilinciyle en iyi eğitim hizmeti veren ilköğretim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde bilimsel temellere dayanan kaliteli eğitim hizmeti sunmak, sürekli iyileştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: 2010 Eğitim öğretim Yılı 1 Fen Lisesi 2011 Eğitim Öğretim Yılı 1 Fen Lisesi 2012 Eğitim Öğretim Yılı 1 Fen Lisesi 2013 Eğitim Öğretim Yılı 2 Fen Lisesi 2014 Eğitim Öğretim Yılı 3 Fen Lisesi 2015 Eğitim Öğretim Yılı 1 Fen Lisesi olup sağlık Meslek Liselerine ve Sosyal Bilimler Liselerine çok sayıda öğrencimiz gönderilmiştir.

Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: BELEDİYEYE AİT ARAÇLARLA İSTENİLDİĞİNDE ULAŞILABİLİR
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL FUTBOL VE VOLEYBOL DA İL VE İLÇE DÜZEYİNDE FARKLI DERECELER MASA TENİSİ VE SATRANÇ İLÇE BİRİNCİLİKLERİ
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Bilim Fuarı 2014 Bu Benim Eserim Bölge Finalleri 2013-2014
Proje Çalışmaları: BU BENİM ESERİM PROJESİ TÜRKİYE BİLİNÇLİ GENÇLER DERNEĞİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ ANITKABİR E MEJTUP PROJESİ FATİH PROJESİ ATATRÜK ÜN EVİ PROJESİ MAVİ KAPAK TOPLA PROJESİ KABUKLU TOHUM EK PROJESİ BİR İYİLİK YAP KUTUYA AT PROJESİ GİYMEDİKLERİNİ GETİR ARKADAŞINI SEVİNDİR PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: comenıus 2013-2015 ainbow of cultures

WEB - https://21eylulio.meb.k12.tr

Adres - Hamdibey Mahallesi Cemaller Caddesi No 3 AYVACIK ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - AYVACIK İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR

Adres - Hamdibey Mahallesi Cemaller Caddesi No 3 AYVACIK ÇANAKKALE

Ulaşım İLÇEMİZE ÇANAKKALE İL MERKEZİNDEN DOLMUŞ VE OTOBÜS VASITASIYLA GÜN İÇİNDE BİRER SAAT ARA İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 70 KM UZAKLIKTA