Didem Devrim ATACAN - Okul Müdürü

1980 Balıkesir -Edremit doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Edremit´te okudum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümü, Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı mezunuyum. Göreve Ağrı- Doğubayazıt Karaca Köyü İlköğretim Okulu´nda başladım. Sırasıyla Ağrı Doğubayazıt Karaca Köyü İlköğretim Okulu´nda Müdür Yetkili Öğretmenlik; Tekirdağ Çerkezköy İrfan Fatma Mandalı İlköğretim Okulu ve Tekirdağ Çerkezköy Özel İdare İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcılığı; Tekirdağ Kapaklı Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Tekirdağ Kapaklı Gazi İlkokulu, Tekirdağ Kapaklı İbni Sina İlkokulu, Tekirdağ Saray Beyazköy İlkokulu, Çanakkale Yenice Yeşilyurt İlkokulu ve Atatürk İlkokulu´´nda Okul Müdürü olarak görev yaptım. Halen okulumuzda Okul Müdürü olarak görevime devam etmekteyim.

(282) 712 3700 Eposta